ورود / ثبت نام
نسخه اندرویدنسخه اندروید
صفحه اصلی
اخبار برگزیده
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
بین الملل
فرهنگ و هنر
اجتماعی
گردشگری
دانش و فناوری
اخبار ویدیویی
اخبار تصویری
طرز تهیه لپه پلو با زیره

طرز تهیه لپه پلو با زیره

خبرگزاری ایلنا
لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است.
اجتماعی
شناسه خبر : 1044856
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹:۱۷
۴۲

لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است.

به گزارش ایلنا، لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ کرمانی را آموزش ببینید.

مواد لازم لپه پلو با زیره برای 2 نفر :

 لپه      نصف پیمانه

برنج       2 پیمانه

گوشت گوسفندی       200 گرم

 رب گوجه فرنگی      1 قاشق غذاخوری

 پیاز     1 عدد

 زیره سیاه      2 قاشق سوپخوری

 نمک و فلفل سیاه      به مقدار لازم

 زردچوبه     به مقدار لازم

نحوه درست کردن لپه پلو با زیره :‎

لپه را از قبل خیس کنید و بپزید و آن را آبکش کنید و کنار قرار بدهید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز بدهید.

سپس گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی های کوچک در آورید و در روغن کم سرخ کنید. رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن مقداری آب و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدهید با هم خوب بپزند تا گوشت ها مغز پخت شوند و طعم دار شوند.

داخل قابلمه ای مناسب آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید، آب برنج را خالی کنید و آن را به آب در حال جوش اضافه کنید. مقداری نمک به آب آن اضافه کنید. پس از اینکه برنج نیم پز شد، لپه های پخته شده را به آن اضافه کنید. اگر لپه ها کامل نپخته بودند، همان اوایل به آب برنج اضافه کنید. زمانی که اطراف برنج نرم شد و وسط آن کمی سفت بود آبکش کنید.

کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را قرار بدهید. سپس لایه ای از برنج و لپه را داخل قابلمه بریزید و بعد یک لایه گوشت و یک لایه زیره بپاشید. و باز این لایه ها را تکرار کنید تا موادتان تمام شود. سپس روی آن را چند سوراخ بزنید و دمکنی قرار بدهید. زیر آن را زیاد کنید، زمانی که بخار افتاد شعله را کم کنید و اجازه بدهید برنج شما دم بکشد.

اگر دوست داشتید می توانید زمان دم گذاشتن برنج روی آن زعفران آبکرده بریزید.

نکاتی برای تهیه لپه پلو با زیره :

• لپه پلو با زیره را می توانید با گوشت چرخ شده ی قلقلی درست کنید و یا گوشت چرخ شده و گوشت تکه ای تهیه می شود. اما در اصل با گوشت قلقلی تهیه می شود.

• برای تهیه ی لپه پلو با زیره می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید و می توانید آن را حذف کنید و از زعفران استفاده کنید تا برنج شما زرد شود. اما اصل این غذا با رب گوجه است. حتی می توانید از هر دو با هم استفاده کنید.

• برای از بین بردن نفخ لپه ها حتما آن ها را خیس کنید.

• این غذا را می توانید با ماهیچه گوسفندی و مرغ سرخ شده و پخته شده هم سرو کنید.‌


منبع: بیتوته

خبر در لحظه
قطارهای انگلیس روی ریل اختلال؛ تعطیلی 4 خط راه آهن
مهران رجبی: نا آرامی‌های امروز را باید با چشم باز دید/ هیچ چیز با اغتشاشات درست نمی‌شود
پویشی برای ادای احترام به پرچم جمهوری اسلامی ایران
نمایندگان کشورها در نشست ویژه شورای حقوق بشر درباره اغتشاشات اخیر در ایران چه گفتند؟
نیکوکاران ایرانی و گرما بخشی به خانه‌های نیازمندان در کابل
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستریِ فقط ۱۰ نفر
خنثی‌سازی طرح اوکراین برای انفجار در خطوط انتقال گاز به ترکیه
قانون رتبه‌بندی حقوق معلمان را ۲ تا پنج میلیون تومان افزایش می‌دهد
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستری فقط ۱۰ نفر
اروپا ۱۸ میلیارد یورو کمک دیگر به اوکراین می دهد
پوتین دستور منع صادرات نفت به کشورهای با سقف قیمت را صادر کرد
یک کمدین به اردوی تیم ملی ایران رفت
کمک مالی مجارستان به اوکراین
سوئیس یک - کامرون صفر؛ شیرهای قاره آفریقا رام شدند
ترکیب دو تیم ملی اروگوئه و کره جنوبی اعلام شد
جام جهانی قطر| پیش‌بینی عجیب صرب‌ها درباره بازی با برزیل؛ نیمار مثل بچه می‌افتد و گریه می‌کند!
میقاتی: راه خروج لبنان از بحران‌ها انتخاب رئیس جمهور است
زاخارووا: سقف قیمت نفت جهان را دچار رکود می کند
اروپا تا زمانی که اوکراین بر روسیه پیروز نشود، آرام نخواهد گرفت
آملی لاریجانی: حجاب در کشور قانون است / نظام ظرفیت اصلاح خود را دارد