ورود / ثبت نام
نسخه اندرویدنسخه اندروید
صفحه اصلی
اخبار برگزیده
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
بین الملل
فرهنگ و هنر
اجتماعی
گردشگری
دانش و فناوری
اخبار ویدیویی
اخبار تصویری
طرز تهیه لپه پلو با زیره

طرز تهیه لپه پلو با زیره

خبرگزاری ایلنا
لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است.
اجتماعی
شناسه خبر : 1044856
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹:۱۷
۴

لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است.

به گزارش ایلنا، لپه پلو با زیره، از غذاهای سنتی کرمان است، همان طور که از اسم آن مشخص است از لپه و زیره و گوشت تهیه می شود. عطر و طعم زیره در این غذا بی نظیر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ کرمانی را آموزش ببینید.

مواد لازم لپه پلو با زیره برای 2 نفر :

 لپه      نصف پیمانه

برنج       2 پیمانه

گوشت گوسفندی       200 گرم

 رب گوجه فرنگی      1 قاشق غذاخوری

 پیاز     1 عدد

 زیره سیاه      2 قاشق سوپخوری

 نمک و فلفل سیاه      به مقدار لازم

 زردچوبه     به مقدار لازم

نحوه درست کردن لپه پلو با زیره :‎

لپه را از قبل خیس کنید و بپزید و آن را آبکش کنید و کنار قرار بدهید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز بدهید.

سپس گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی های کوچک در آورید و در روغن کم سرخ کنید. رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن مقداری آب و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدهید با هم خوب بپزند تا گوشت ها مغز پخت شوند و طعم دار شوند.

داخل قابلمه ای مناسب آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید، آب برنج را خالی کنید و آن را به آب در حال جوش اضافه کنید. مقداری نمک به آب آن اضافه کنید. پس از اینکه برنج نیم پز شد، لپه های پخته شده را به آن اضافه کنید. اگر لپه ها کامل نپخته بودند، همان اوایل به آب برنج اضافه کنید. زمانی که اطراف برنج نرم شد و وسط آن کمی سفت بود آبکش کنید.

کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را قرار بدهید. سپس لایه ای از برنج و لپه را داخل قابلمه بریزید و بعد یک لایه گوشت و یک لایه زیره بپاشید. و باز این لایه ها را تکرار کنید تا موادتان تمام شود. سپس روی آن را چند سوراخ بزنید و دمکنی قرار بدهید. زیر آن را زیاد کنید، زمانی که بخار افتاد شعله را کم کنید و اجازه بدهید برنج شما دم بکشد.

اگر دوست داشتید می توانید زمان دم گذاشتن برنج روی آن زعفران آبکرده بریزید.

نکاتی برای تهیه لپه پلو با زیره :

• لپه پلو با زیره را می توانید با گوشت چرخ شده ی قلقلی درست کنید و یا گوشت چرخ شده و گوشت تکه ای تهیه می شود. اما در اصل با گوشت قلقلی تهیه می شود.

• برای تهیه ی لپه پلو با زیره می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید و می توانید آن را حذف کنید و از زعفران استفاده کنید تا برنج شما زرد شود. اما اصل این غذا با رب گوجه است. حتی می توانید از هر دو با هم استفاده کنید.

• برای از بین بردن نفخ لپه ها حتما آن ها را خیس کنید.

• این غذا را می توانید با ماهیچه گوسفندی و مرغ سرخ شده و پخته شده هم سرو کنید.‌


منبع: بیتوته

خبر در لحظه
اذعان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به شکست در رهگیری موشک
خطیبی: فردا با تفکرات، آرایش و نیروی جدید به میدان خواهیم رفت/ در دیدارهای قبلی نتایج بدی کسب نکردیم
رییس قوه قضاییه: باید دادسرایی برای «کارنکنان» ایجاد کنیم
برگزاری اجلاس دو روزه آب و هوا به میزبانی بایدن و با حضور پوتین
خطیبی: بازیکنان تراکتور بیشتر از توان‌شان تلاش کردند/ در بازی فردا باید نهایت تلاشمان را بکنیم
ششمین محموله واکسن کرونای «اسپوتنیک‌وی» وارد کشور شد
پیش شرط مهم قبل از تخصیص ۱۰۰ میلیون دلار دولتی برای واردات واکسن کرونا/ بازهم بوی رانت دلار ۴۲۰۰ به مشام می‌رسد؟
مشکل عجیب حمزاوی برای قطع همکاری با تراکتور
آیا فصل دروی توفان در سرزمین‌های اشغالی فرا رسیده است؟
وزیر خارجه اوکراین خواستار وضع تحریم های بیشتر علیه روسیه شد
حمله به کاروان لجستیکی ائتلاف آمریکایی در عراق
هرگز اجازه نمی دهیم خواسته های شیطانی متجاوزان محقق شود
دو انفجار جداگانه در مسیر کاروان ائتلاف آمریکا در عراق
روايت و نقد «سرايدار» در نوزدهمين قسمت پادکست «سينما، خاطره»
رونمايي از مهدعليا «جيران»/ مريلا زارعي در نقش مادر ناصرالدين شاه
اقتباس سينمايي جديد از «گربه روي شيرواني داغ»
بهبود وضعیت علی خسروی در بیمارستان
سگی در بیمارستان مریوان ۲۰ توله به دنیا آورد
خودرو‌های فاقد ثبت سفارش، از گمرک ترخیص نمی‌شوند
آغاز تولید مشترک واکسن اسپوتنیک‌وی در ایران+ عکس