ورود / ثبت نام
نسخه اندرویدنسخه اندروید
صفحه اصلی
اخبار برگزیده
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
بین الملل
فرهنگ و هنر
اجتماعی
گردشگری
دانش و فناوری
اخبار ویدیویی
اخبار تصویری
افزایش ۶۵ درصدی مبتلایان به کرونا در لس‌آنجلس

افزایش ۶۵ درصدی مبتلایان به کرونا در لس‌آنجلس

باشگاه خبرنگاران جوان
ایالت لس‌آنجلس طی دوهفته شاهد افزایش ۶۵ درصدی بستری شدن بیماران کرونایی بوده و به زودی با بحران کمبود بیمارستان روبرو خواهد شد.
بین الملل
شناسه خبر : 7412502
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳:۰۸
۱۶

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: مقامات بهداشتی محلی لس‌آنجلس با نگرانی از امکان تشدید بحران ابتلا به کرونا در چهارم ژوئیه (شنبه، ۴ تیر مصادف با سالروز استقلال آمریکا)، تدابیری همچون ممنوعیت نامحدود سرو غذا در داخل رستوران‌ها، بستن موقت سواحل، تعطیلی موزه‌ها، و دستورالعمل جدید برای ماسک زدن در باشگاه‌های ورزشی این ایالت اتخاذ کرده اند.

لس آنجلس در ماه مارس به طور کامل تعطیل شده بود، به طوری که در آزادراهها، خیابان‌ها و سواحل کسی دیده نمی‌شد و صنعت فیلم منطقه نیز تعطیل شد. ساکنان لس‌آنجلس ماه مه برای شرکت در اعتراضات گسترده علیه پلیس به خیابان‌ها ریختند، و با بازگشایی مشاغل و بحث هالیوود برای نحوه از سرگیری فعالیت، اقتصاد منطقه به کندی شروع به رونق گرفت. اما افزایش شمار (مبتلایان و تلفات) موجب نگرانی درباره تغییر این روند شده است.

موارد ابتلا به کووید_ ۱۹ در سراسر ایالت بالاست، به طوری که میزان بستری شدن بیماران کرونایی فقط ظرف دو هفته ۶۵ درصد افزایش یافته و در برخی مناطق در حال نزدیک شدن به رقمی است که فراتر از ظرفیت برای کنترل است. کارشناسان در لس آنجلس همچنین بسیار نگران افزایش بیماران بستری در بیمارستان‌ها هستند و هشدار می‌دهند ممکن است تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های این منطقه ظرف چند هفته پر شود. با وجود افزایش موارد ابتلا، تعیین وقت قبلی برای آزمایش گرفتن از افراد در سراسر منطقه با تاخیر‌های فزاینده‌ای همراه بوده است.


این در حالی است که گروه‌های مدافع حقوق بشر و کارگران هشدار می‌دهند نابرابری در بحران بیکاری در لس آنجلس روز به روز شدیدتر می‌شود، چرا که همزمان با قطع کمک محدود دولت، طرح‌های موقت و بی ثبات بازگشایی (کسب و کارها) کارگران کم درآمد و بدون مدرک شناسایی (غیرقانونی) را وادار به بازگشت به مشاغل خطرناک می‌کند.

اندرو نویمر، استاد بهداشت عمومی در دانشگاه کالیفرنیا در رابطه با احتمال افزایش شیوع کرونا در  سالروز استقلال آمریکا گفت: این همان افزایش ناگهانی (مبتلایان) است که درباره اش هشدار داده بودیم. خیلی از مسائل در مسیر اشتباه پیش می‌رود. هیچ توضیح ساده‌ای برای افزایش ناگهانی مبتلایان در لس آنجلس وجود ندارد. این منطقه با بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا و سه هزار تلفات، نیمی از آمار مربوط به کرونا در ایالت کالیفرنیا را به خود اختصاص داده است. مقامات محلی دورهمی‌های خانوادگی و شبانه را عامل این امر می‌دانند. آن‌ها همچنین اعلام کرده اند اعتراضات گسترده به خشونت پلیس نیز شاید به گسترش شیوع ویروس کمک کرده باشد (هر چند، متخصصان همه گیرشناسی می‌گویند انتقال ویروس در فضای باز به ندرت اتفاق می‌افتد و افزایش آشکار مبتلایان که مرتبط با تظاهرات باشد را شناسایی نکرده اند.

نویمر افزود: ممکن است این همه گیری در کالیفرنیا در جدول زمانی دیرتری نسبت به نیویورک بروز کرده است. نیویورک اوایل بهار امسال با شیوع بسیار بدتر ویروس رو به رو شد. کالیفرنیا و لس آنجلس پایان ماه مه، یعنی درست همزمان با گسترش سریع ویروس در ایالت، شروع به بازگشایی تدریجی کردند. با این همه، احتمال نمی‌دهم مقامات محلی اقدام به تعطیلی کامل ایالت و اعمال محدودیت‌هایی مشابه محدودیت‌های فصل بهار کنند.

او خاطرنشان کرد: این اقدام (برای همه) بسیار ناخوشایند خواهد بود. مناطق سراسر ایالت کالیفرنیا مشغول متوقف کردن طرح‌های بازگشایی هستند و این در حالی است که روند پر نوسان تغییر مقررات، چالش‌های مستمری برای صنعت گسترده مهمان پذیری لس آنجلس ایجاد کرده است.

بریتنی والز، رئیس رستوران گیریلا تاکوس در مرکز لس آنجلس گفت: به تازگی حدود ۴۰ هزار دلار صرف فراهم کردن امکانات برای سرو غذا در داخل رستوران کرده است؛ هزینه‌هایی که شامل آموزش تخصصی برای اجرای فرآیند‌های جدید ایمنی، تجهیزات جدید حفاظتی، و طراحی و ساخت دوباره بخش داخلی می‌شود.  سرانجام فضای داخلی رستوران چهارشنبه پنج ساعت به روی مشتریان باز شد. اما معلوم نیست ممنوعیت اخیر چه زمانی لغو می‌شود. والز گفت با توجه به اینکه به نظر می‌رسد بازگشایی رستوران‌ها زودتر از موعد صورت گرفته و صاحبان کسب و کار‌ها بدون هیچ درآمدی مجبور به پرداخت اجاره خواهند بود، تصمیم سران سیاسی برای بازگشایی رستوران‌ها موجب سرخوردگی وی شده است.

لینا مکنایت، صاحب سالن زیبایی در غرب هالیوود گفت که از ماه گذشته که فعالیتش را از سر گرفته، اوضاع کسب و کار کندتر از آن است.

او ادامه داد: مشتریانم بیش از حد احتیاط می‌کنند و در خانه مانده اند. آن‌ها هنوز برای بیرون آمدن از خانه احساس ایمنی نمی‌کنند. با توجه به پایان رسمی محدودیت ها، از او انتظار می‌رود که بدهی هایش همچون بدهی کارت ا عتباری اش را بپردازد. اما اگر مشتری نداشته باشد، همچنان قادر به این کار نخواهد بود.

جانل بیلی، از مرکز کارگران سیاهپوست لس آنجلس عنوان کرد که هدایت مرحله فعلی بازگشایی نسبی اقتصاد دشوار و چالش انگیز است.  با وجود این نوسان، بازگشایی و تعطیلی، و ابهامی که هست، معلوم نیست که از کارگران همچنان حفاظت شود. مردم مستحق ایمنی و کمک هستند. اکنون لحظه ترسناکی است.  بازگشت محدودیت‌ها چالش‌ها را برای آسیب پذیرین ساکنان این منطقه دشوار می‌کند.کارکنان بهداشتی نیز نگران بیش از ۶۶ هزار (بی خانمانی) هستند که در خیابان‌ها و گرمخانه‌ها زندگی می‌کنند.

ایو گارو، تحلیلگر سیاست بی خانمانی در اتحادیه آزادی‌های مدنی کالیفرنیا تاکید کرد:  منطقه اورنج با افزایش مرگ و میر افراد بی خانمان در طول شیوع بیماری همه گیر کووید ۱۹ رو به رو بوده است، هر چند معلوم نیست آیا این افزایش مرگ و میر ارتباط مستقیم با کووید ۱۹ داشت یا ناشی از فقدان خدمات و حمایت در طول تعطیلی کامل کشور بود. چرا که برای مثال، در این دوره بعضی از افراد دیگر به برنامه‌های اعطای غذای رایگان دسترسی نداشتند.

او گفت: با توجه به پاسخ ناکافی در همه سطوح دولت، مردم با مشکلات متعددی رو به رو هستند.»تلاش‌های ایالتی برای اسکان بی خانمان‌ها در اتاق‌های مسافرخانه‌ها نیز کند بوده است. لس آنجلس محل زندگی یک سوم مهاجران بدون مدرک ایالت کالیفرنیا نیز هست؛ مهاجرانی که بسیاری از آن‌ها در بخش ساخت و ساز، تولید صنعتی، صنعت تفریح و سرگرمی و صنایع غذایی، و دیگر مشاغل خدماتی کار می‌کنند. ماریسلا مورالس، رئیس «ائتلاف ساحل مرکزی، متحد برای اقتصاد پایدار» مهاجران بدون سندی که شغلشان را از دست داده اند، حقوق بیکاری دریافت نمی‌کنند و از حمایت کافی برنامه‌های محلی و ایالتی که برای کمک به آن‌ها در طول شیوع این بیماری همه گیر بوده است، برخوردار نشده اند.


بیشتر بخوانید


ایو گارو  ادامه داد: اگر آن‌ها فرزند داشته باشند، از طریق مدارس از برنامه‌های ارائه وعده ناهار برخوردارند...، اما ما نیاز به یک درآمد جایگزین برای کارگران بدون مدرک داریم. بعضی از آن‌ها در خانه‌های پرجمعیت زندگی می‌کنند و در حال بازگشت به مشاغلی هستند که خطر ابتلا به ویروس در آن بالاست.  کارخانه‌ای در لس آنجلس که کارگران کم درآمد در آنجا ماسک تولید می‌کنند، هم اکنون با شیوع گسترده ویروس کرونا رو به روست.

دیزی گونزالس، از مسئولان مرکز کارگران پوشاک، که به کارگران مبتلا کمک می‌کند، در این رابطه عنوان کرد:کارگران در حال بازگشت به کار هستند، چون نیاز به درآمد دارند. این کارخانه‌ها پر از جمعیت است.

انتهای پیام/

خبر در لحظه
قطارهای انگلیس روی ریل اختلال؛ تعطیلی 4 خط راه آهن
مهران رجبی: نا آرامی‌های امروز را باید با چشم باز دید/ هیچ چیز با اغتشاشات درست نمی‌شود
پویشی برای ادای احترام به پرچم جمهوری اسلامی ایران
نمایندگان کشورها در نشست ویژه شورای حقوق بشر درباره اغتشاشات اخیر در ایران چه گفتند؟
نیکوکاران ایرانی و گرما بخشی به خانه‌های نیازمندان در کابل
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستریِ فقط ۱۰ نفر
خنثی‌سازی طرح اوکراین برای انفجار در خطوط انتقال گاز به ترکیه
قانون رتبه‌بندی حقوق معلمان را ۲ تا پنج میلیون تومان افزایش می‌دهد
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستری فقط ۱۰ نفر
اروپا ۱۸ میلیارد یورو کمک دیگر به اوکراین می دهد
پوتین دستور منع صادرات نفت به کشورهای با سقف قیمت را صادر کرد
یک کمدین به اردوی تیم ملی ایران رفت
کمک مالی مجارستان به اوکراین
سوئیس یک - کامرون صفر؛ شیرهای قاره آفریقا رام شدند
ترکیب دو تیم ملی اروگوئه و کره جنوبی اعلام شد
جام جهانی قطر| پیش‌بینی عجیب صرب‌ها درباره بازی با برزیل؛ نیمار مثل بچه می‌افتد و گریه می‌کند!
میقاتی: راه خروج لبنان از بحران‌ها انتخاب رئیس جمهور است
زاخارووا: سقف قیمت نفت جهان را دچار رکود می کند
اروپا تا زمانی که اوکراین بر روسیه پیروز نشود، آرام نخواهد گرفت
آملی لاریجانی: حجاب در کشور قانون است / نظام ظرفیت اصلاح خود را دارد