ورود / ثبت نام
نسخه اندرویدنسخه اندروید
صفحه اصلی
اخبار برگزیده
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
بین الملل
فرهنگ و هنر
اجتماعی
گردشگری
دانش و فناوری
اخبار ویدیویی
اخبار تصویری
رایج‌ترین اشتباهات آشپزی که مرتکب می‌شوید

رایج‌ترین اشتباهات آشپزی که مرتکب می‌شوید

خبرگزاری ایلنا
گوجه فرنگی به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف می‌شود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده می‌شود. با این حال، کارشناسان می‌گویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید.
اجتماعی
شناسه خبر : 935200
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲:۱۵
۳۱

گوجه فرنگی به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف می‌شود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده می‌شود. با این حال، کارشناسان می‌گویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید.

به گزارش ایلنا، یک رژیم غذایی سالم، متعادل است و باعث تقویت خواص سبزیجات و میوه‌ها می‌شود. با این حال، روش‌های تهیه غذا به همان اندازه وعده‌های غذایی که می‌خوریم مهم است، زیرا نحوه تهیه مواد تشکیل دهنده غذای ما می‌تواند تا حد زیادی بر ارزش غذایی غذای مصرفی ما تأثیر بگذارد.

نحوه تهیه یا پخت و پز غذاهایمان در اطمینان از ارزش غذا‌هایی که می‌خوریم موثر است. بعضی از میوه‌ها و مواد شیمیایی باید به روش صحیح مورد استفاده قرار گیرند تا اجزای مفید آن‌ها هنگام پخت یا آماده سازی اشتباه از بین نروند.

سیر

مورد اول سیر است. این سبزی حاوی آنزیم مهمی به نام آلیسین است. معمولاً افراد با خرد کردن سیر انواع سس را درست می‌کنند و بلافاصله آن‌ها را درون تابه می‌ریزند. با این حال، قدرت آلیسین تنها در معرض هوا افزایش می‌یابد. از این رو، بهتر است بعد از خرد کردن سیر حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی نیز به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف می‌شود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده می‌شود. با این حال، کارشناسان می‌گویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید. ارزش غذایی این خوراکی هنگام گرم شدن افزایش می‌یابد.

کلم بروکلی

به گفته کارشناسان، کلم بروکلی هرگز نباید سرخ یا آب پز شود. کلم بروکلی باید به صورت خام یا بخارپز مصرف شود. کلم بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین C. و ترکیبات ضد سرطانی است که هنگام سرخ کردن یا جوشاندن از بین می‌رود.

کیوی

بسیاری از افراد دوست دارند قبل از خوردن کیوی، پوست این میوه را جدا کنند. با این حال، پوست کیوی حاوی غلظت بالایی از ویتامین E.، فولات و سایر مواد مغذی است. مصرف پوست و میوه به طور کلی همزمان توصیه می‌شود.

منبع: انتخاب

 

خبر در لحظه
قطارهای انگلیس روی ریل اختلال؛ تعطیلی 4 خط راه آهن
مهران رجبی: نا آرامی‌های امروز را باید با چشم باز دید/ هیچ چیز با اغتشاشات درست نمی‌شود
پویشی برای ادای احترام به پرچم جمهوری اسلامی ایران
نمایندگان کشورها در نشست ویژه شورای حقوق بشر درباره اغتشاشات اخیر در ایران چه گفتند؟
نیکوکاران ایرانی و گرما بخشی به خانه‌های نیازمندان در کابل
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستریِ فقط ۱۰ نفر
خنثی‌سازی طرح اوکراین برای انفجار در خطوط انتقال گاز به ترکیه
قانون رتبه‌بندی حقوق معلمان را ۲ تا پنج میلیون تومان افزایش می‌دهد
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستری فقط ۱۰ نفر
اروپا ۱۸ میلیارد یورو کمک دیگر به اوکراین می دهد
پوتین دستور منع صادرات نفت به کشورهای با سقف قیمت را صادر کرد
یک کمدین به اردوی تیم ملی ایران رفت
کمک مالی مجارستان به اوکراین
سوئیس یک - کامرون صفر؛ شیرهای قاره آفریقا رام شدند
ترکیب دو تیم ملی اروگوئه و کره جنوبی اعلام شد
جام جهانی قطر| پیش‌بینی عجیب صرب‌ها درباره بازی با برزیل؛ نیمار مثل بچه می‌افتد و گریه می‌کند!
میقاتی: راه خروج لبنان از بحران‌ها انتخاب رئیس جمهور است
زاخارووا: سقف قیمت نفت جهان را دچار رکود می کند
اروپا تا زمانی که اوکراین بر روسیه پیروز نشود، آرام نخواهد گرفت
آملی لاریجانی: حجاب در کشور قانون است / نظام ظرفیت اصلاح خود را دارد