ورود / ثبت نام
نسخه اندرویدنسخه اندروید
صفحه اصلی
اخبار برگزیده
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
بین الملل
فرهنگ و هنر
اجتماعی
گردشگری
دانش و فناوری
اخبار ویدیویی
اخبار تصویری
رایج‌ترین اشتباهات آشپزی که مرتکب می‌شوید

رایج‌ترین اشتباهات آشپزی که مرتکب می‌شوید

خبرگزاری ایلنا
گوجه فرنگی به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف می‌شود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده می‌شود. با این حال، کارشناسان می‌گویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید.
اجتماعی
شناسه خبر : 935200
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲:۱۵
۵

گوجه فرنگی به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف می‌شود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده می‌شود. با این حال، کارشناسان می‌گویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید.

به گزارش ایلنا، یک رژیم غذایی سالم، متعادل است و باعث تقویت خواص سبزیجات و میوه‌ها می‌شود. با این حال، روش‌های تهیه غذا به همان اندازه وعده‌های غذایی که می‌خوریم مهم است، زیرا نحوه تهیه مواد تشکیل دهنده غذای ما می‌تواند تا حد زیادی بر ارزش غذایی غذای مصرفی ما تأثیر بگذارد.

نحوه تهیه یا پخت و پز غذاهایمان در اطمینان از ارزش غذا‌هایی که می‌خوریم موثر است. بعضی از میوه‌ها و مواد شیمیایی باید به روش صحیح مورد استفاده قرار گیرند تا اجزای مفید آن‌ها هنگام پخت یا آماده سازی اشتباه از بین نروند.

سیر

مورد اول سیر است. این سبزی حاوی آنزیم مهمی به نام آلیسین است. معمولاً افراد با خرد کردن سیر انواع سس را درست می‌کنند و بلافاصله آن‌ها را درون تابه می‌ریزند. با این حال، قدرت آلیسین تنها در معرض هوا افزایش می‌یابد. از این رو، بهتر است بعد از خرد کردن سیر حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی نیز به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف می‌شود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده می‌شود. با این حال، کارشناسان می‌گویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید. ارزش غذایی این خوراکی هنگام گرم شدن افزایش می‌یابد.

کلم بروکلی

به گفته کارشناسان، کلم بروکلی هرگز نباید سرخ یا آب پز شود. کلم بروکلی باید به صورت خام یا بخارپز مصرف شود. کلم بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین C. و ترکیبات ضد سرطانی است که هنگام سرخ کردن یا جوشاندن از بین می‌رود.

کیوی

بسیاری از افراد دوست دارند قبل از خوردن کیوی، پوست این میوه را جدا کنند. با این حال، پوست کیوی حاوی غلظت بالایی از ویتامین E.، فولات و سایر مواد مغذی است. مصرف پوست و میوه به طور کلی همزمان توصیه می‌شود.

منبع: انتخاب

 

خبر در لحظه
نحوه دریافت اینترنت هدیه خبرنگاران اعلام شد
وکیل برانکو: پرداخت ۶۰ درصد طلب برانکو دروغ است/ با عملی شدن مجازات فیفا مشکل پرسپولیس آغاز می‌شود
لیگ دسته اول فوتبال| قهرمانی و صعود مس رفسنجان به لیگ برتر قطعی شد/ آلومینیوم از مس کرمان سبقت گرفت
رهبر انصارالله: ریشه مشکلات امت اسلامی دور شدن از ولایت است
خانواده کارگرمتوفی که بیمه نشده، می‌توانند مستمری دریافت کنند؟
مسجدی: برای تحقق پیشرفت و آسایش ملت عراق درکنار آنها و دولت این کشور ایستاده ایم
لبنان|حسان دیاب: خروج از بحران کشور تنها از راه انتخابات زودهنگام ممکن است
ابراز همدردی پوتین با دولت و ملت هند در پی سانحه هوایی مرگبار
دیاباته: نمی‌توانم بگویم در استقلال می‌مانم یا نه
به خشونت کشیده شدن اعتراضات در بیروت لبنان
کمک همراه اول به مناطق محروم اهواز
شمار قربانیان انفجار بیروت به ۱۵۸ کشته و بیش از ۶ هزار زخمی رسید
انتخابات زودهنگام تنها راه برون‌رفت از بحران فعلی است
پیام راموس پس از پایان فصل برای رئال مادرید
آغاز لیگ بلژیک با پیروزی شارلوا/ قلی زاده ۹۰ دقیقه بازی کرد
معترضان لبنانی خواستار محاکمه مقصران انفجار بیروت شدند
درگیری پلیس لبنان با معترضان خشمگین در بیروت
شمار کشته‌های انفجار بیروت به ۱۵۸ نفر رسید
استاندار بیروت: از وجود مواد منفجره در بندر بیروت اطلاعی نداشتیم
افزایش دو برابری صادرات شرکت مس نسبت به سال گذشته