ورود / ثبت نام
نسخه اندرویدنسخه اندروید
صفحه اصلی
اخبار برگزیده
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
بین الملل
فرهنگ و هنر
اجتماعی
گردشگری
دانش و فناوری
اخبار ویدیویی
اخبار تصویری
نوسازی و بهسازی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها با بودجه پیشنهادی به هیچ وجه ممکن نیست/ بودجه‌مان کفافِ تغذیه دانشجویان را نمی‌دهد

نوسازی و بهسازی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها با بودجه پیشنهادی به هیچ وجه ممکن نیست/ بودجه‌مان کفافِ تغذیه دانشجویان را نمی‌دهد

خبرگزاری ایلنا
رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در واکنش به بودجه در نظر گرفته شده برای این دانشگاه در سال ۹۹ گفت: شاخص‌هایی که برای اختصاص بودجه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته می‌شود، بر اساس شاخص‌های دانش‌آموزی است، در حالی که برای دانشگاه‌های دیگر بر اساس شاخص‌های دانشجویی بودجه اختصاص می‌یابد.
اجتماعی
شناسه خبر : 844044
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۳:۰۸
۴

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در واکنش به بودجه در نظر گرفته شده برای این دانشگاه در سال ۹۹ گفت: شاخص‌هایی که برای اختصاص بودجه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته می‌شود، بر اساس شاخص‌های دانش‌آموزی است، در حالی که برای دانشگاه‌های دیگر بر اساس شاخص‌های دانشجویی بودجه اختصاص می‌یابد.

«ابراهیم صالحی عمران» رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره بودجه پیشنهادی این دانشگاه برای سال آینده گفت: تا جایی که اطلاع دارم، کل بودجه‌ای که برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته شده، حدود ۸۲۴ میلیارد تومان است و علاوه بر آن ۱۱۰ میلیارد هم درآمد اختصاصی برای این دانشگاه وجود دارد. مشکل ما این است، شاخص‌هایی که به دانشگاه فنی و حرفه‌ای تخصیص داده می‌شود، اصلا با سایر دانشگاه‌ها هماهنگ نیست.

وی ادامه داد: در واقع شاخص‌هایی که برای اختصاص بودجه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته می‌شود، بر اساس شاخص‌های دانش‌آموزی است، در حالی که برای دانشگاه‌های دیگر بر اساس شاخص‌های دانشجویی بودجه اختصاص می‌یابد. بنابراین بودجه اعلام شده، اصلا کفاف هزینه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای را نخواهد داد.

صالحی عمران با بیان اینکه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این دانشگاه نیازمند بودجه بیشتری هستند، گفت: بارها گفته‌ایم که این میزان بودجه‌ها برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای کافی نیست. ما ۲۲۰۰ کارگاه و آزمایشگاه داریم که اکثرا به تجهیزات و مواد مصرفی نیاز دارند. همچنین حدود ۳۰۰ پروژه عمرانی داریم که سال‌هاست درگیر آنها هستیم، در عین حال با توجه به تملک دارایی که اختصاص داده می‌شود، اصلا نمی‌توانیم این پروژه‌ها را تمام کنیم و به هیچ وجه با این مبالغ نمی‌توان کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها را نوسازی و بهسازی کرد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد دروس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به صورت عملی هستند، یعنی دانشجو برای آموزش به آزمایشگاه و کارگاه می‌رود؛ از این رو نیازمند مواد و تجهیزات است. به طو کل دانشگاه ما با توجه به رشته‌هایی که ارائه می‌دهد با دانشگاه‌های نظری متفاوت است و به همین دلیل نیازمند حمایت و سرمایه‌گذاری بیشتر است، زیرا یک سری تجهیزات ما قدیمی هستند که باید همگی جدید تهیه شوند.

وی افزود: بودجه‌های این چنینی پاسخگوی نیازهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیست و نمی‌تواند کیفیت آموزشی مطلوب را در پی داشته باشد و یک بودجه حداقلی است، حتی در خصوص تغذیه نیز این بودجه کفاف جمعیت دانشجویی ما را نمی‌دهد.

صالحی عمران با تاکید برتوجه مسئولان به اهمیت مهارت‌آموزی و بودجه مورد نیاز این بخش گفت: اگر آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای برای مسئولان مهم است، فکری در این زمینه کرده و به طور ویژه به این مساله نگاه کنند تا بلکه بتوان به اشتغال جامعه کمک کرد.

او با اشاره به اینکه بیشترین درصد بوجه، صرف حقوق نیروهای دانشگاه می‌شود، گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد بودجه‌ای که به همه دستگاه‌های اداری اختصاص داده شده، صرف حقوق می‌شود. ضمن اینکه باید در نظر گرفت ما برای سال آینده افزایش حقوق هم خواهیم داشت. در سراسر ایران ۱۷۶ دانشکده داریم و تعداد اعضای هیات علمی و کارمندان این دانشکده‌‎ها بالاست. همچنین نیاز داریم برای ارتقای کیفیت یک سری نیرو جذب کنیم، از طرفی حدود ۲۰ هزار نیروی حق التدریس در دانشگاه داریم و حقوق آنها هم باید در نظر گرفت. در اینجا اشکال از ما نیست، بلکه اشکال از ساختار بودجه‌‌ای است که متناسب با نیاز، اعتبار در نظر نمی‌گیرد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پایان اظهار داشت: حداقل انتظار ما این بود، بودجه‌ای که به دانشگاه فنی و حرفه‌ای اختصاص داده‌اند مثل سایر دانشگاه‌های کشور باشد. برای تحقق این امر بارها با سازمان برنامه و بودجه نامه‌نگاری کردیم که اگر شاخص دانشگاه ما مانند سایر دانشگاه‌ها نیست، لااقل رشد بودجه‌ای ما نیز مانند دانشگاه‌های دیگر کشور باشد.

خبر در لحظه
قطارهای انگلیس روی ریل اختلال؛ تعطیلی 4 خط راه آهن
مهران رجبی: نا آرامی‌های امروز را باید با چشم باز دید/ هیچ چیز با اغتشاشات درست نمی‌شود
پویشی برای ادای احترام به پرچم جمهوری اسلامی ایران
نمایندگان کشورها در نشست ویژه شورای حقوق بشر درباره اغتشاشات اخیر در ایران چه گفتند؟
نیکوکاران ایرانی و گرما بخشی به خانه‌های نیازمندان در کابل
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستریِ فقط ۱۰ نفر
خنثی‌سازی طرح اوکراین برای انفجار در خطوط انتقال گاز به ترکیه
قانون رتبه‌بندی حقوق معلمان را ۲ تا پنج میلیون تومان افزایش می‌دهد
کرونا در آستانه خداحافظی از کشور / ۲۱ بیمار جدید؛ بستری فقط ۱۰ نفر
اروپا ۱۸ میلیارد یورو کمک دیگر به اوکراین می دهد
پوتین دستور منع صادرات نفت به کشورهای با سقف قیمت را صادر کرد
یک کمدین به اردوی تیم ملی ایران رفت
کمک مالی مجارستان به اوکراین
سوئیس یک - کامرون صفر؛ شیرهای قاره آفریقا رام شدند
ترکیب دو تیم ملی اروگوئه و کره جنوبی اعلام شد
جام جهانی قطر| پیش‌بینی عجیب صرب‌ها درباره بازی با برزیل؛ نیمار مثل بچه می‌افتد و گریه می‌کند!
میقاتی: راه خروج لبنان از بحران‌ها انتخاب رئیس جمهور است
زاخارووا: سقف قیمت نفت جهان را دچار رکود می کند
اروپا تا زمانی که اوکراین بر روسیه پیروز نشود، آرام نخواهد گرفت
آملی لاریجانی: حجاب در کشور قانون است / نظام ظرفیت اصلاح خود را دارد